OVER ONS

VERHUUR ZAAL VAN TRIER 

VAN TRIERSTRAAT 40

2018 ANTWERPEN 

 

VOOR ALLE INFO OF RESERVATIES 

0484 503 885

LKLUFT888@gmail.com

BEREIKBAARHEID 

 

Met openbaar vervoer

  • Vanaf Berchem Station:
    Bus 30 of 34 richting Antwerpen Zuid aan de voorkant van het station (plein oversteken), 3 bussen per uur, 11 minuten rijtijd, afstappen halte Van Schoonbekestraat.
  • Vanaf Centraal Station:
    Met tram 2 richting Hoboken-Merksem,, afstappen halte Markgravelei, 700 meter stappen.

 

Te voet

  • Vanaf Berchem station: via de achteruitgang (met de trapjes naar beneden, schuin rechts oversteken) de Boomgaardstraat volledig uitlopen, de Prins Albertlei links van het park volgen, de Elisabethlei/ Jan Van Rijswijcklaan oversteken en rechts volgen, rechtsaf de Markgravelei in en de vierde straat rechts is de Van Trierstraat , 30 min stappen

 

Met de auto

  • Vanuit richting Gent: Afrit nr. 5 Berchem-Wilrijk, linksaf over de Gerard le Grellelaan, de Karel Oomsstraat volgen over de Desguinlei, bij het eerste kruispunt links afslaan in de Korte Lozannastraat, links afslaan in de Jan Van Rijswijcklaan en de eerstvolgende rechts in de Markgravelei, de vierde straat rechts is de Van Trierstraat.
  • Vanuit richting Brussel: Afrit Antwerpen-Berchem-Singel en rechtdoor blijven volgen (Generaal Lemanstraat), links aan het park (Jan Van Rijswijcklaan), blijven volgen in rechter rijvak en de tweede straat rechts nemen (Markgravelei). Weer de vierde straat rechts is de Van Trierstraat.

 

 

PARKEREN 

 

 

Op sommige avonden beperkte parkeermogelijkheden in onze straat. Er is een grote publieke parkeerruimte (PIVA parking)aan de rand van de binnensingel (waar de Arthur Goemaerelei en de Desguinlei samenkomen). Deze is gratis en op 10 minuten stappen van de Van Trierstraat. Je wandelt door de Arthur Goemaerelei tot de Markgraevelei. Dan 1e Links, 1e Rechts en je bent in de Van Schoonbekestraat!

Door de Arthur Goemaerelei tot de Margraevelei, dan naar links en 3de rechts , is de Van Trierstraat.